Login formulier
Welkom op de website van Johan en Miep.

 Leuk dat je onze site bezoekt, kijk gerust even rond en als je wilt, laat dan een berichtje achter in ons gastenboek. Heb je vragen stuur dan even een mailtje naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Welcome to our website, unfortunally for foreign visitors this site is written in dutch but feel free to have a look around and if you feel like it, please leave a message in our guestbook (gastenbook). If you have questions please send an e-mail to Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

We are no longer involved in competative dancing, but just keep this site up for people interested in our dancing history.

We zijn gestopt met het dansen van wedstrijden, deze site blijft voorlopig online voor mensen die geinteresseerd zijn in ons dans verleden. Uiteraard blijven we geinteresseerd in dansen en dansmuziek, dus je zult ons ongetwijfeld wel ergens tegenkomen.

 --------------------------------

BDSF Pre-Selectie 6 Januari 2013

Op 6 Januari hebben we meegedaan aan een BDSF wedstrijd in Hasselt (B) om het wedstrijdritme weer op te pakken.

Het was de eerste keer dat we bij de BDSF dansten, doordat de vloer redelijk klein was en het publiek direct langs de vloer zat, heerste er een enorm gezellige sfeer. Een extra inspiratie om extra je best te doen.

Na de eerste ronde werden we direct doorgeplaatst naar de halve finale en wisten ook de finale te bereiken. Het eindresultaat: een mooie 3e plaats met de wetenschap dat er meer had ingezeten.

BDSF Pre Selectie 2013

3e plaats Nederlands Kampioenschap

Na een heel jaar hard werken hebben we onze droom kunnen verwezenlijken namelijk een plaats in de finale van het NK. Op 5 November j.l. zijn we bij het Nederlands kampioenschap op een 3e plaats geeindigd.

Hier zijn we uiteraard superblij mee.  

Links naar Youtube:  Introductie dans

Finale videos: Finale                    Finale

Sinds kort promoten wij de trainingskleding van FDM line.  Mooie kleding, in eigen huis gemaakt tegen betaalbare prijzen.  Ook leveren zij trainings kleding van diverse gerenommeerde merken waaronder DSI, Apha, Centini, Maly.  Klik op het logo.

Seizoen 2009/2010

 

MONS (B) 16 Oktober 2010

Op Zaterdag 16 oktober werd in Mons (B) een internationale wedstrijd georganiseerd. Vanwege ziekte konden we de week ervoor niet deelnemen aan de Holland Masters in sportcentrum Papendal dus besloten we dit als goedmakertje te zien.

Met 48 deelnemers in onze klasse was het een redelijk bezette wedstrijd met veel paren uit Duitsland en Italie. De dansvloer was niet al te groot en met 12 a 13 paren op de vloer betekende dat helaas dat er weinig ruimte was zo nu en dan. Toch hebben we voor ons gevoel deze wedstrijd redelijk gedanst en konden een aantal dingen uit onze training meenemen. Vanuit de 1e ronde werden we gelijk doorgeplaatst naar de 2e ronde en kwamen uiteindelijk 2 plaatsen te kort om in de 3e ronde te belanden. Zie meer info in de danslog.

ANTWERPEN - 2 Oktober 2010

Op 2 oktober werd in Mersem (Antwerpen) het BENELUX kampioenschap georganiseerd dus gelukkig weer eens een wedstrijd "in de buurt". De wedstrijd werd georganiseerd door het MDC (Metropolis Dancesport Club). We trainen regelmatig in hun trainings lokatie in Merksem.  Onze wedstrijd stond pas aan het eind van de middag gepland dus we hoefden gelukkig niet voor dag en dauw op te staan en konden lekker rustig aan doen.

3e Plaats Benelux kampioenschap

 STUTTGART - 20/21 Augustus 2010

 Van 16 tot en met 22 Augustus waren we in Stuttgart aanwezig bij de German Open Championships een van de meest toonaangevende wedstrijden ter wereld waar in totaal 4700 wedstrijdparen in allerlei verschillende leeftijden en catagorieen aan meededen. Zelf hebben we op vrijdag en zaterdag meegedaan aan de Senioren 2 wedstrijd. Binnenkort een uitgebreid verslag in onze danslog.

German Open Championships in Stuttgart

Zevenbergen - 24 Juli  2010

Dit keer lekker dicht bij huis (slechts een uurtje rijden) een Internationale wedstrijd in Zevenbergen. Onze klasse was met 34 paren uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italie redelijk bezet. Lees meer in de danslog.

Wuppertal 3 Juli 2010

Op 3 Juli waren we in de prachtige Stadthalle van Wuppertal (D), een werkelijke schitterende locatie zoals je op de foto kunt zien. Net als vorig jaar zijn we een lang weekend in Wuppertal gebleven om te genieten van alle prachtige dansen. Onze eigen internationale wedstrijd werd op zaterdag gehouden. Meer hierover in de danslog

Stadthalle - Wuppertal

Stadthalle - Wuppertal

Hasselt 5 Juni 2010

Het is even stil geweest op de site maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. Afgelopen zaterdag hebben we in Hasselt (B) meegedaan aan een internationale wedstrijd (IDSF). Een verslag staat in de danslog.  Ook zullen we dan nog een korte terugblik geven op de IDSF wedstrijd in Zevenbergen op 1 Mei van dit jaar.

Weert 17 April 2010

Weert April 2010

Steenwijk - 13 Maart 2010

Op 13 Maart hebben we meegedaan aan de Swinging World Thropy in Steenwijk. Wel een behoolijke trip van zo'n kleine 3 uur vanuit het zeeuwse, dus hebben we ook maar gelijk een B&B in de nabije omgeving gereserveerd zodat we in ieder geval na de wedstrijd niet direct hoefden terug te rijden. De wedstrijd was met 12 paren in onze klasse redelijk bezet. De wedstrijden in Steenwijk zijn altijd goed georganiseerd en gezellig. Misschien is dat ook de reden dat we er altijd goed presteren. Deze keer wisten we beslag te leggen op de 4e plaats. Zie meer info in de danslog.

Steenwijk - Tango - Promenade

Tilburg - 20 Februari 2010

Dit jaar werd de 2e editie van Tilburg Moves georganiseerd, voor ons weer een kans om aan een IDSF wedstrijd mee te doen. Een internationaal veld van dansers was op deze wedstrijd weer present. Bij de adults was het beste amateurpaar ter wereld present, Benedetto Ferruggia & Claudia Koehler.  Het was werkelijk fenomenaal wat dit paar op de dansvloer liet zien, wat een snelheid en beheersing, echt ongeloofelijk goed.

Ook deze keer wisten we weer de 2e ronde te bereiken en we behaalden de beste notering in een IDSF wedstrijd tot nu toe, een 31e plaats van 82 paren. Daar mogen we op dit moment best tevreden mee zijn. 

Antwerpen - 5-7 Februari 2010

Met de editie van vorig jaar nog in het achterhoofd hadden we dit weekend ingepland om van vrijdag t/m zondag de Antwerp Stars Cup te bezoeken en uiteraard ook deel te nemen. In de buurt van de sportaccomodatie hadden we een hotel bespoken zodat we niet al te ver heen en weer hoefden te rijden. En..... het was zeer de moeite waard, van Latin (Grand Slam wedstrijd) tot en met de Ballroom wedstrijden hebben we schitterende prestaties gezien. (Waren we nog maar 30 jaar jonger hahaha).

We hebben in ieder geval weer nieuwe inspiratie opgedaan om er flink tegenaan te gaan.

Binnenkort meer in de danslog

Zevenbergen, 9 Januari 2010

Ondanks de winterse omstandigheden zijn we afgereisd naar zevenbergen om deel te namen aan de Happy New Year Trophy. De reis bleek niet voor niets geweest want we wisten beslag te leggen op een 2e plaats. Zie de danslog voor een uitgebreid verslag.

New Year Throphy

New Year Thropy 2010

Steenwijk, 28-11-2009, 

Op 28 November zijn we afgereisd naar Steenwijk voor deelname aan de Dutch Open Challenge Thropy en hebben daar een 4e plaats behaald in de Senioren II hoofdklasse. Daar zijn we suuuuppppeeeerrrrr blij mee !!!! (Zie de danslog voor een verslag)

Steenwijk 2009 - Tango

Foto Nederlands Kampioenschap

Nederlands kampioenschap NADB


 Wuppertal

5 Juli 2009 - IDSF open Senior II Standard

Wuppertal  IDSF OPEN Senior II

Locatie voor deze Internationale wedstrijd was de prachtige historische stadthalle in Wuppertal. zie de danslog voor een kort verslag.


  World Championships Senior II

Platja d' Aro (Spanje)

Op 2 Mei werd in Platje d' Aro aan de Spaanse Costa Brava voor de 3e keer het Wereldkampioenschap standaard dansen voor Senioren II gehouden. We zijn naar Spanje afgereisd om deel te nemen. Zie het complete (reis)verslag in onze danslog.

Flag parade World championships

Flagparade Worldchampionships 2009 

QuickstepEngelse Wals
 gescande foto Engelse Wals
 

Wie is online

We hebben 2 gasten online

Bezoekers

mod_vvisit_counterVandaag18
mod_vvisit_counterDeze week41
mod_vvisit_counterDeze maand177
mod_vvisit_counterTotal45471

Copyright © 2018 www.johanenmiep.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.